Notification

Icon
Error

Bow Thruster not working
simontusha
#1 Posted : Sunday, April 14, 2013 5:16:13 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Owner
Joined: 11/27/2012(UTC)
Posts: 0

Thanks: 2 times
I have 2002 336 cuddy, last year my bow thruster stopped for about a week then started to work again. I put her into the water today for the season, and no bow thruster[:')] .

Any Ideas?

jbrenna
#2 Posted : Wednesday, April 17, 2013 4:29:13 PM(UTC)
Rank: Administration

Groups: Admin, Administrators, Content Authors, ForumAdministrator, Owner
Joined: 8/19/2011(UTC)
Posts: 27
Man
Location: Largo, Florida

Was thanked: 11 time(s) in 10 post(s)
It sounds like you may have a bad connection somewhere in the wiring to the thruster. If it's not that then the relay pack may be sticking. Usually they can be revived by cleaning the contacts in the relay, it's mounted to to the side of the thruster motor. There are some round caps on the relay that can be removed to see if there is any corrosion. If there is, try to clean the corrosion away and see if it begins to work again. Call me at my office if you have no luck with my suggestions. Regards, Joe Brenna (727) 548-1260 ext. 229. My email address is jbrenna@intrepidpowerboats.com
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.063 seconds.